یکی از مشکلات اساسی کاربران گوشی های هوشمند، بروزرسانی گوشی است. گاهی اوقات کاربران با مشکل آپدیت نشدن گوشی مواجه می شوند. در ادامه روش های ارتقای گوشی را ذکر میکنیم.
سیستم عامل گوشی با بروزرسانی بهبود می یابند، گوگل با عرضه نسخه های آپدیت شده سیستم عامل اندروید پاسخگوی نیازهای کاربران است. در کنار این بروزرسانی ها آپدیت های کوچکی هم منتشر می شود که عمدتا به منظور از بین بردن باگ های خاص و افزایش امنیت خواهند شد.
فواید ارتقا اندروید
اگر برای شما هم سوال پیش آمده که بروزرسانی گوشی خوب است یا نه، در ادامه فواید برزورسانی گوشی را برای شما ذکر کردیم.
ویژگی های جدید به گوشی شما اضافه می شود
با ارتقای اندروید گوشی، می توانید از آخرین ویژگی های اندروید استفاده کنید. اکثر برنامه ها با انتشار نسخه های جدید سیستم عامل اندروید به روز می شوند و ویژگی های ظاهر و عملکرد جدید را برای تجربه کاربری مؤثر ارائه می دهند.
سرعت گوشی بهبود می یابد
ارتقا نسخه اندروید گوشی اشکالات مربوط به نسخه قدیمی را برطرف می کند و باعث می شود گوشی دیگر هنگ نکند و کُند نشود.
کارآیی گوشی بالاتر می رود
عملکرد پیشرفته یکی از مزیت های بروزرسانی سیستم عامل اندروید است. توسعه دهندگان به صورت دوره ای از کاربران بازخورد می گیرند و اشکالات و مشکلات عملکردی اندروید را برطرف می کنند.
امنیت گوشی شما بیشتر می شود
امنیت یک نگرانی عمده برای کاربران است زیرا بیشتر برنامه ها به اطلاعات شخصی و اطلاعات کاربری کاربر نیاز دارند. کاربران پس از هر بار اقدام به ارتقا اندروید، از امنیت بیشت بهره مند می شوند.
چگونه اندروید گوشی را ارتقا دهیم؟
برای بروزرسانی اندروید دو روش خودکار، بروزرسانی دستی و آپدیت از طریق سایت های قابل اعتماد وجود دارد، که در ادامه روش این کار و مزایای آن را ذکر میکنیم.
بروزرسانی اندروید به روش خودکار یا OTA
ارتقای اندروید به روش خودکار روش ساده و قابل اعتمادی است که بعد از معرفی شرکت تولید کننده قابل دانلود و نصب هستند.
گام های اجرای این روش:
- به قسمت تنظیمات یا Setting گوشی اندروید خود مراجعه کنید.
- گزینه بروزرسانی نرم افزار یا Software Update را انتخاب کنید.
- پس از آن وارد صفحهیAuto download over wifi می شوید.
- با انتخاب گزینه مربوطه، ارتقا خودکار اندروید به حالت فعال تغییر وضعیت پیدا می کند. در صورت ارائه نسخه جدید، با اتصال به وای فای می توان به روزرسانی سیستم عامل اندروید را انجام داد.
مزایا آپدیت اندروید به روش OTA:
- قابل اعتماد است
- رسمی است
- به اقدامات جانبی پس از بروزرسانی نیاز ندارد
به روزرسانی دستی اندروید از طریق تنظیمات
اگر به روزرسانی خودکار اندروید روی گوشی شما فعال نیست، پیغام ارائه یک به روزرسانی جدید از سمت اندروید برای شما نمایش داده میشود که با لمس آن میتوانید فرآیند بروزرسانی اندروید گوشی خود را شروع کنید.
در صورتی که نوتیفیکیشن نیز به شما نشان داده نشد باید در بازههای زمانی کوتاه نسخه اندروید گوشی خود را بررسی نمایید و در صورتی که آپدیتی برای سیستم عامل گوشی شما ارائه شده آن را نصب کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال نمایید:
- به Settings یا تنظیمات گوشی اندرویدی خود مراجعه کنید.
- روی منو Software update یا به روزآوری نرمافزار در نسخههای فارسی ضربه بزنید.
- در صفحه جدیدی که نمایش داده میشود منو Download and install یا دانلود و نصب را انتخاب نمایید.
- اکنون به منظور شروع فرآیند دانلود آپدیت اندروید دکمه Download را لمس نمایید.
- بعد از اینکه دانلود با موفقیت به اتمام رسید، صفحه زیر به شما نشان داده میشود که میتوانید با لمس دکمه Install now فرآیند آپدیت اندروید را آغاز نمایید یا اینکه با استفاده از دکمه Schedule install فرآیند آپدیت را برنامه ریزی کرده تا در زمان دیگری انجام شود.
- در نظر داشته باشید که اگر آپدیتی برای اندروید شما موجود نباشد یا بعد از اتمام فرآیند بروزرسانی گوشی در صورت مراجعه مجدد به صفحه فوق، مانند تصویر زیر با پیغام Your software is up to date مواجه خواهید شد.
به روز رسانی اندروید از طریق سایر سایتهای قابل اعتماد
روش سومی که میتوانید از آن برای بروزرسانی سیستم عامل اندروید گوشی خود استفاده کنید، مراجعه به سایتهای قابل اعتماد است که آرشیوی از بروزرسانی اندروید را ارائه میکنند. برای جستجوی آپدیتهای موجود برای دستگاه مدنظرتان در این سایت باید نام یا شماره مدل تبلت یا گوشی را جستجو کنید.
در این روش باید به شماره مدل دستگاه توجه داشته باشید و بروزرسانی اندروید دانلود شده باید حتما مربوط به شماره مدل دستگاهتان باشد. میتوانید با مراجعه به منوی تنظیمات (Settings)، انتخاب گزینه About و سپس بررسی گزینه Mode Number به شماره مدل دستگاهتان دسترسی پیدا کنید.
Comments on “بروزرسانی و ارتقا اندروید گوشی”